За нас

ВИВА А и М има 25 годишна история.  Създадена през 1992 г. , има единствената  цел да улесни клиентите и да предложи едно еспресо, невкусвано до тогава от българския потребител.

Ние сме първата фирма на  пазара, която започва да доставя на място продуктите си и да извършва ремонт и поддръжка на кафеоборудването, както и да дава такова срещу консумация на кафе. Ние не спираме да се развиваме. ВИВА А и М разполага с голяма собствена производствена база – пекарна за кафе, пакетажни, машини за насипни гранулирани продукти (захар, сметана, инстантно кафе, подсладител, 3in1 и др.), складови помещения за сурова и готова продукция, сервизен цех за ремонт и поддръжка на кафе оборудване с налични кафемашини  и кафемелачки – нови и втора употреба. Нашият екип от специалисти  винаги е на разположение на клиента.  

 

Девизът на фирмата е “КЛИЕНТЪТ Е №1”!

Доверете ни се, ако още не сте го направили, за да Ви докажем нашите качества! Ние не обичаме  да говорим много,  предпочитаме да действаме.

Сертификат по системата ISO 9001:2008 от 13.09.2018г. до 20.04.2021г.

Сертификат по системата НАССР от 13.07.2018г. до 09.07.2021г.

ВИВА  А и М  няма конкуренти, само колеги с които работим съвместно.  Ние  изработваме по поръчка на клиента  кафе, захар на пакетчета, сметана за кафе, подсладители, 3in1и др с неговото лого .


Фирмата разполага с над 30 вида подбрано сурово кафе Арабика и Робуста чрез, които сме в състояние да направим смески, дори за най- капризният  клиент .

Обадете ни се, ако имате нужда от професионална помощ в нашата сфера.