Notice: Undefined variable: ogmeta in /home/vivacof/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_storage_modification_catalog_view_theme_coffee_template_common_header.tpl on line 219Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/vivacof/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_storage_modification_catalog_view_theme_coffee_template_common_header.tpl on line 219

ТОЧКОВА СИСТЕМА

ТОЧКОВА СИСТЕМА

УСЛОВИЯ ЗА НАТРУПВАНЕ И ИЗРАЗХОДВАНЕ НА ТОЧКИ

От 1 октомври 2020г. онлайн магазина, дава възможност да печелите бонус точки.В сила влизат следните правила:

Точките се прилагат само за регистрирани потребители.

1 бонус точка = 0.10 лев.Всички точки са с натрупване и са валидни до изразходването им.

Само регистрирани потребители в сайта получават и регистрират БОНУС ТОЧКИ.

При покупка на продукт, трябва да сте се логнали с потребителстоко си име и парола. Ако закупите продукт като нерегистриран потребител,няма да ви се отчетат бонус точките. За да купите продукт, логнете се в онлайн магазина, изберете желаният продукт и вижте полагащите ви се бонус точки при покупка. Веднага след като изпратите поръчката ще получите вашите бонус точки.

ИЗРАЗХОДВАНЕ НА ТОЧКИ  

Може да купувате стоки от онлайн магазина само с Бонус точки или с бонус точки и пари, при следните условия:

1. В купуването на стоки с бонус точки, НЕ участват всички продукти! Ако системата не ви приспада сумата от бонус точките при поръчка, значи продукта или продуктите НЕ може да се купят с БОНУС ТОЧКИ. Ако в количката Ви има няколко различни продукта, за да ползвате бонус точките трябва поне единият продукт да участва в купуване с БОНУС ТОЧКИ.

2. Актуалната наличност на бонус точките си, може да проверявате по всяко време в клиентският Ви профил в сайта. За целта кликнете на ПРОФИЛ, след това на БОНУС ТОЧКИ. Ще видите историята на всички получени и изразходени Бонус точки.

3. При поръчка, имате опция да изберете дали да използвате бонус точките си.

Ако имате въпроси,свържете се с нас.