Bravilor Bonamat стартира компактната еспресо машина Sego

Bravilor Bonamat стартира компактната еспресо машина Sego

Bravilor Bonamat стартира компактната еспресо машина Sego

Heerhugowaard, Холандия | 12 март 2018 г. - Bravilor Bonamat с удоволствие пуска Sego. В рамките на малкия си контур тази напълно автоматична машина за еспресо - както бихте очаквали от Bravilor Bonamat - е технически високо развита.

Bravilor Bonamat разработи уникална ротационна еспресо група: CIRCO-група. Sego използва тази патентна машина за определяне на правилното налягане и перфектното време за извличане; това е времето за контакт между прясно смляните кафени зърна и водата и е от изключително значение за постигане на наистина добра чаша кафе. CIRCO-група е удостоена със сертификат NSF, подчертава колко лесно е да се сваля, демонтира и почиства, като по този начин значително опростява ежедневната поддръжка.

Sego е създаден в отговор на тенденцията на нарастващо търсене на машини за приготвяне на еспресо кафе. Той е предназначен специално за по-малки офиси и чакални ; места, където една потребителска машина би била неподходяща, но голяма професионална машина би била твърде голяма и често твърде скъпа. Sego е напълно автоматична еспресо машина; ще се възползвате от многобройните му практически функции като лесна употреба, постоянно качество на всяка напитка, бърза и лесна подготовка.

Bravilor Bonamat подбра гамата от стандартни избори в менюто с голямо внимание. Всяка напитка може да бъде адаптирана към вашите спецификации, настройки като консистенцията на смилане, предварително намокряне, време за контакт, съотношение между кафе и вода и, разбира се, размера на чашата. Пълноцветният сензорен екран предлага 30 възможности за избор. С едно докосване Sego приготвя кафе , капучино, еспресо, американо или лате макиато от прясно смляни зърна. Естествено, машината доставя и топла вода за чай.

Сега Sego е наличен и в България . 


Няма добавени продукти в тази категория.